Hydro-massage

Vindt u het niet fijn om op uw buik te liggen of heeft u lichamelijke ongemakken waardoor u niet op uw buik kunt liggen?
Dan is de Hydromassage wellicht iets voor u.
Tijdens deze massage ligt u op uw rug op een kussen dat is gevuld met heerlijk warm water. Tijdens de massage beweeg ik mijn handen en onderarmen tussen uw lichaam en het warm waterkussen, hierbij gebruik ik een ruime hoeveelheid warme massageolie. Door de druk van het lichaam op het waterkussen voelt het uiterst aangenaam aan. De massage kan op een zachte manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht.
De massage kan ook steviger gegeven worden daar waar nodig is. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot.
Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest. Om u zo goed mogelijk te laten ontspannen ligt u in een relatief donkere ruimte (met een deken om te voorkomen dat u afkoelt) met rustgevende muziek op de achtergrond.
Er wordt 30 min. gemasseerd daarna blijf u ongeveer 30 min. (deze tijd in overleg met u) alleen liggen.

Duur: 60 min. Prijs : 65,00

Klassieke / sport massage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

SPORTMASSAGE
Het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage zit met name in de duur van de behandeling, het soort strijkingen en de masseer technieken. Bij ontspanningsmassage zijn de strijkingen langzamer en vinden er minder knedingen plaats dan bij een sportmassage.

Duur: 30 min.  Prijs: € 30,00
           45 min.  Prijs: € 45,00
           60 min.  Prijs: € 55,00

4-DAAGSE massage
Tijdens de voorbereiding van de 4-daagse maar ook tijdens de 4-daagse kan juist een massage problemen voorkomen. Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller hersteld en weer actief kan deelnemen aan zijn sport. Na inspanning komt ontspanning!
Duur: 20 minuten  Prijs: €25,-

Hotstone

Is een ontspannende lichaamsbehandeling voor het hele lichaam. Zeer geschikt voor gevoelige spieren en gewrichten. De olie wordt met warme vulkanische basalt stenen ingewreven. De massage verbetert de bloedcirculatie en heeft een diepe ontspannende werking op de spieren.
Duur 30 min. Prijs:  € 35,00
          50 min. Prijs:  € 60,00

Dagen & Tijden:
Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Belangrijk:
Bij verhindering gelieve minimaal 24 uur tevoren af te bellen.

Indien dit niet gebeurt kan ik genoodzaakt u de gereserveerde tijd in rekening te brengen.
Na afloop van elke behandeling contant betalen, pinnen is niet mogelijk.


Tip: geef ‘n Cadeaubon!

Super leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.
Wilt u iemand bedanken, belonen of gewoon verwennen geef dan een cadeaubon.
Deze zijn er al vanaf € 25,00 voor een ontspannende massage van een 30 minuten.